9. krog futsal lige ustoličil K team ŠD Kompolje na prvem mestu

14th Jun 2015 Novice

V petek, 12. 6. 2015, je bilo v Predstrugah odigrano 9. kolo futsal lige.

Zadnja tekma med Futsal klubom Dobrepolje in ekipo K team Dobrepolje je bila pravi derbi. Futsal klub je povedel in malo smo že pomislili, da bomo videli prvi poraz K teama. A drugi polčas je prinesel preobrat, K team je zadel trikrat in se veselil osme zmage. S tem so naredili velim korak proti končnemu zmagoslavju, saj imajo dve zmagi več od zasledovalcev. A nekateri menijo, da ni še vse odločeno in da se lahko v drugi polovici tekmovanje še vse obrne. Bomo videli.

Na drugo mesto se je ob porazu Futsal kluba prebil Outsider Šd Struge (razmerje zmag in porazov 6:2), ki ima malo boljšo gol razliko od Futsal kluba. Sledita večna tekmeca Bar Majolka ŠD Ponikve in ŠD Dobrepolje Snežak s petnajstimi oziroma trinajstimi točkami.

Snežaki so malce presenetljivo pustili dve točki na tekmi proti KMN Zapotok, ki je očitno našel pravo formo, Bar Majolka pa je zanesljivo premagala Galaxy team (3:0).

Tekma med Outsiderjem in Futsal klub Dobrepolje mlajši je bila bolj revijalna, saj je bil rezultat kar 11:2. Janko Pene je zadel kar štirikrat.

Po 9. krogu je najboljši strelec Mitja Kovačevič, ki igra odlično in je zadel že na sedmi tekmi zapored.