Dobili smo občinske prvake v tenisu, teku in prstometu

11th Okt 2016 Novice

Drugi oktobrski vikend smo v treh dneh dobili kar tri občinske prvake.

V petek, 7. 10. 2016, se je končala bogata teniška sezona. Najboljših osem dobrepoljskih tenisačev se je pomerilo v izločilnih bojih. Zmagovalec letošnje teniške piramide, Kristjan Petrušen, je upravičil vlogo favorita in s finalno zmago proti Mateju Strahu (6:1,6:4) postal prvi občinski prvak v tenisu. Drugi je bil Matej Strah, tretji pa Boštjan Strnad, ki je v malem finalu premagal Mareta Straha (6:3, 6:3).

Dan kasneje je v sklopu 6. dobrepoljskega teka potekalo občinsko prvenstvo v teku (na  10 km). Vloga nespornega favorita je pripadla Jožetu Šuštarju, ki ni dovolil presenečenja in suvereno osvojil naslov občinskega prvaka. V ženski kategoriji je imela nekaj več dela Petra Grandovec, ki je dokaj tesno premagala mlajšo izzivalko, Anjo Mustar.

 

Podrobnejše rezultate si lahko pogledate na strani z rezultati.

V nedeljo, 9. 10. 2016, pa se je premierno odvilo tudi občinsko tekmovanje v prstometu. V organizaciji ŠD Dobrepolje se je na športnem igrišču na Vidmu pomerilo 16 tekmovalcev.

Najbolj mirno roko v moški kategoriji je imel Miha Kuplenk, drugo mesto je osvojil Miro Petrušen, tretje pa Bojan Novak. Pri ženskah je prvakinja postala Andreja Novak, druga je bila Vida Novak, tretja pa Jasna Škantelj.

Med dvojicami sta slavila Jasna Škantelj in Miro Petrušen.