Končan je tudi drugi krog futsal lige

18th Apr 2015 Novice

Posebnih presenečenj ni bilo.

Izkušeni igralci ekipe ŠD Dobrepolje Snežak so brez težav premagali mlade igralce Futsal kluba Dobrepolje, za katere je zaigral tudi trener Robi Gačnik. Starejši vrstniki Futsal kluba so še na začetku drugega polčasa zaostajali za ekipo Galaxy team, nato pa od 22. do 26. minute zadeli trikrat in se na koncu veselili druge zmage.

Tekma med ekipama K team ŠD Kompolje in Outsider ŠD Struge je bila pričakovano izenačena. Povedla je ekipa K team, a je že malo pred polčasom izenačil Primož Pelc. Sledilo je vodstvo Outsiderja, nato pa je v razmaku 4 minut dvakrat zadel David Gruškovnjak in ponovno povedel K team v vodstvo. Tega je povišal še Igor Vidovič, v zadnji minuti pa je za znižanje rezultata zadel Nejc Blatnik.

Favorizirana ekipa Bar Majolka ŠD Ponikve je sicer premagala ekipo ŠD Predstruge, a zmaga ni bila lahka. Ob polčasu je bil rezultat izenačen na 2:2, nato pa je v drugem polčasu zadel Jani Čampa, v zadnji minuti pa je zmago potrdil še Janez Strnad.

Po drugem krogu imajo 100-odstotni izkupiček še ekipe ŠD Dobrepolje Snežak, Bar Majolka ŠD Ponikve, Futsal klub Dobrepolje in s tekmo manj še K team ŠD Kompolje. Kot kaže se obeta ogorčen boj za prva mesta.

Na vrh lestvice strelcev se je s štirimi doseženimi zadetki izstrelil Jože Padar. Najbolj fair ekipa zaenkrat pa sta ŠD Dobrepolje Snežak in Futsal klub Dobrepolje mladi. Tukaj si lahko pogledate aktualne rezultate in lestvice.

Naslednji krog bo v petek na igrišču v Predstrugah. Derbija kroga bosta na sporedu ob 18.30 (Bar Majolka ŠD Ponikve : KMN Zapotok) in ob 20.45 (ŠD Dobrepolje Snežak : K team ŠD Kompolje). Prosta je ekipa Outsider ŠD Struge.

Vabljeni!