Kristjan Petrušen že tretjič zapored občinski prvak v tenisu

09th Nov 2018 Novice

V mesecu oktobru se je zaključilo tekmovanje v teniški piramidi, preko zaključnih bojev pa smo dobili tudi  občinskega prvaka za leto 2018. V letošnji izvedbi teniške piramide je sodelovalo 40 tekmovalcev, odigranih je bilo preko 430 dvobojev, kar je za 20% več kot v lanski sezoni. V povprečju je vsak udeleženec odigral preko dvajset dvobojev, oziroma so bili vsak dan odigrani skoraj trije dvoboji. V tekmovanju je sodelovalo deset novincev. Zmago v razporedu teniške piramide, si je v zadnjih dneh tekmovanja priigral Andro Kastigar, drugo mesto je zasedel Kristjan Petrušen, tretje pa Matej Strah. Rezultate dvobojev, vso statistiko kot tudi končni razpored si lahko ogledate na povezavi; piramida.streznik.org.

Osem najvišje uvrščenih tekmovalcev iz Dobrepolja se je na koncu  pomerilo  za naslov občinskega prvaka.

Občinski prvak je že tretje leto zapored Kristjan Petrušen, na zmagovalnih stopničkah pa sta se mu pridružila  Matej Strah in Aleš Tegel.  Mesta od 4 do 8 so zasedli Miha Kadunc, Robert Strnad, Jože Krašovec, Tomaž Blatnik in Tine Klinc.

Ob zaključku zelo uspešne teniške sezone, je sledilo družabno srečanje z razglasitvijo rezultatov in podelitvijo priznanj najboljšim.