Futsal klub Dobrepolje

Kratka predstavitev

Futsal klub Dobrepolje je bil ustanovljen 22. marca 2010. Torej gre še za precej mlad klub, ki je v sezoni 2010/2011 šele prvič nastopal v tekmovanjih pod tem imenom. Vendar delovanje malega nogometa oziroma futsala se v naši dolini ni pričelo šele takrat. Začetki segajo še v leto 2000, ko je zdajšni trener Marko Strah pod okriljem ŠD Kompolj pričel s treningi mlajših generacij. Skozi leta se je vsa stvar nekoliko izpopolnila in v sezoni 2008/2009 so fantje prvič nastopili v 1. slovenski futsal ligi do 15 let. Ker je stvar prerasla okvirje takratnega športnega društva, smo se v klubu odločili, da je najboljše za sam razvoj futsala ustanoviti klub, ki se bo ukvarjal zgolj z eno dejavnostjo – futsalom.

Z delovanjem kluba želimo zagotoviti pogoje za razvoj tekmovalnega športa v dobrepoljski in struški dolini in omogočiti mladim, da se v okviru nogometnih in drugih športnih dejavnosti organizirano družijo, trenirajo, tekmujejo in s tem koristno izrabljajo svoj prosti čas in razvijajo svoje potenciale.

Futsal je dejavnost, ki se v okviru dobrepoljske občine lahko perspektivno razvija v eno osrednjih športnih aktivnosti predevsem mladih. S tekmovanjem v državni ligi bodo mladi tekmovalci lahko preizkušali svoje znanje, moči, odgovornost in uspešnost.

V klubu bomo gojili poseben odnos do vzpostavitev potrebnih pogojev za nadalnji razvoj dejavnosti dvoranskega dokumenta ter skrbeli za popularizacijo športa in še posebej futsala.

Kontakt

Jure Žnidaršič (sekretar)
E: fsk.dobrepolje@gmail.com
M: 031 426 420

Vodstvo društva

Upravni odbor:
Franci Žnidaršič (predsednik), Aleš Tegel (podpredsednik), Jure Žnidaršič, Dani Kaljevič, Gregor Klinc

Nadzorni odbor:
Matej Ahačevčič, Bojan Adamič, Srečo Vidic

Disciplinska komisija:
Bojan Adamič, Jože Padar, Roman Zabukovec

Spletne povezave

Futsal klub Dobrepolje – Spletna stran
Futsal klub Dobrepolje – Facebook