Športno društvo Kompolje

Kratka predstavitev

Športno društvo Kompolje je bilo ustanovljeno leta 1977, tedaj še pod imenom Društvo za športno rekreacijo in telesno vzgojo Kompolje. Leta 1997 pa se je društvo v skladu s statutom in pravilnikom o društvih preimenovalo v sedanji naziv ŠD KOMPOLJE. V vsem tem času člani društva aktivno sodelujejo tako na športnem področju kot tudi na ostalih prireditvah v domačem kraju in izven njega.

Člani društva se ukvarjamo z različnimi panogami, kot so: mali nogomet, košarka, namizni tenis, smučanje, v zadnjem času pa tudi z aerobiko in jogo. Pohvalimo pa se lahko tudi z vidnimi rezultati (malo nogometna sekcija zadnjih letih v samem vrhu v občini in tudi izven nje). V zimskem času organiziramo več enodnevnih smučarskih izletov, tako za člane društva kot za ostale ljubitelje smučanja v Dobrepolju in širši okolici.

Društvo veliko pozornost posveča vzgoji mladine (šoloobveznih otrok in srednješolcev), predvsem na področju namiznega tenisa in odbojke za dekleta. Namiznoteniška sekcija ŠD Kompolje je zasedla 4. mesto na državnem osnovnošolskem tekmovanju.

Kontakt

Boštjan Grandovec
E: info@sd-kompolje.sib.grandovec@siol.net

Spletne povezave

Športno društvo Kompolje – Spletna stran