Sedmi krog futsal lige

01st Jun 2015 Novice

Dva zanimiva derbija, prvi neodločen rezultat, prva točka ekipe KMN Zapotok, novo ime na vrhu lestvice strelcev.

Prva tekma med Futsal klubom Dobrepolje in ekipo Outsider ŠD Struge je prinesla tesno zmago Futsal kluba, ki z 18 točkami ob tekmi več deli vrh lestvice s K teamom. Ta je tokrat visoko (7:2) premagal ŠD Predstruge, ki ostaja brez točke na zadnjem mestu.

Prvo točko si je z neodločenim izidom (2:2) proti Futsal klubu Dobrepolje mladi priigrala ekipa KMN Zapotok.

Drugi veliki derbi med ekipama Bar Majolka ŠD Ponikve in ŠD Dobrepolje Snežak so dobili slednji. Kljub zaostanku 0:1 so do konca uspeli rezultat obrniti v svojo korist (3:1) in se s tem izenačiti s svojimi nasprotniki. Zanimivo, da imata ekipi enako število točk, enako gol razliko in enako število danih ter prejetih golov.

Pogled na vrh lestvice pove, da nas čaka še sila razburljivo tekmovanje. Brez poraza je ekipa K team, a ima v zadnjih dveh krogih težka nasprotnika (Bar Majolka in Futsal klub Dobrepolje).

Sledijo tri ekipe, ki imajo po dva poraza. Outsider se bo pomeril še s ŠD Dobrepolje Snežak in mlajšo ekipo Futsal kluba, Snežaki z Outsiderjem in KMN Zapotok, Bar Majolka pa s K teamom in Galaxy teamom.

Na lestvici strelcev je primat izgubil Jože Padar, ki že dva kroga ni zadel. Največ golov je za hrbet nasprotnikovih vratarjev trenutno spravil K teamovec Mitja Kovačevič (8).

Več informacij lahko najdete tukaj.

Vabljeni na ogled novih tekem v petek, 5. 6. 2015, na igrišče v Predstrugah. Gostitelj je Futsal klub Dobrepolje maldi, prosta je ekipa Futsal kluba Dobrepolje.