Šesti krog futsal lige

23rd Maj 2015 Novice

Približuje se poletje, futsal liga Dobrepolje pa pridno nabira kroge. Tokrat so bile vse štiri tekme odigrane v dežju, kar sicer pritegne manj gledalcev, a po drugi strani tekme še popestri.

Videli smo prvi poraz Futsal kluba Dobrepolje. Z rezultatom 3:0 so bili boljši igralci Bar Majolka ŠD Ponikve, ki so na ta način lažje preboleli poraz z “outsiderji” prejšnji teden. S porazom Futsal kluba se je boj za vrh še bolj zapletel. Točkovno jih je namreč na prvem mestu ujela ekipa K team ŠD Kompolje. “Kompoljci” so zabeležili še peto zmago, tokrat so premagali ekipo Futsal klub Dobrepolje – mladi (4:1). Zaenkrat so še edina ekipa brez poraza.

Na tretjem mestu s tremi točkami zaostanka sta ekipi Outsider ŠD Struge in Bar Majolka ŠD Ponikve, ki imata po en poraz. “Outsiderji” so v tem krogu premagali ŠD Predstruge z visokih 8:1.

Najtesnejši rezultat je bil med ekipama Galaxy Team in KMN Zapotok. V izenačeni tekmi so bili boljši gostitelji kroga, Galaxy team (2:1). KMN Zapotok ostaja brez zmage, Galaxy team pa trdno drži šesto mesto in “grozi” ekipi ŠD Dobrepolje Snežak. Ti so bili ta krog prosti.

Vse rezultate in lestvice po šestem krogu si lahko ogledate tukaj.

Na lestvici strelcev še vedno vodi Jože Padar (7 golov), tesno za petami so mu David Gruškovnjak, Mitja Kovačevič in Matija Boben s po šestimi zadetki.

Naslednji krog bo odigran v petek, 29. 5., na igrišču v Predstrugah. Na sporedu bosta dva derbija ekip iz prvega dela lestvice, zato vas lepo vabimo na ogled.