Z 10. krogom v drugo polovico lige

14th Jun 2015 Novice

Sobota, 13. 6. 2015, igrišče v Predstrugah, 10. krog dobrepoljske futsal lige.

Na polovici lige je v vodstvu neporaženi K team ŠD Kompolje.

Lov na vodilnega je v drugem delu sezone uspešno začel Outsider, ki je odčital lekcijo Galaxy teamu in drugi dan zapored zabil dvomestno število golov (10:1). Ni pa začela lova najbolje ekipa Futsal kluba Dobrepolje, ki je presenetljivo remizirala z ekipo KMN Zapotok. Za Zapotočane je to že drugi remi v dveh dneh in šele tretja točka. A še enkrat več se je pokazalo, da gre na dober dan za zelo neugodno ekipo.

Snežaki niso imeli težav z zdesetkamo ekipo ŠD Predstruge (5:0), Bar Majolka ŠD Ponikve pa kljub ne prav zavidljivi formi niso dovolili presenečenja – premagali so mladce iz Futsal kluba z 2:0.

Na lestvici je ostal v vodstvu K team, kljub temu, da ima tekmo manj od ostalih (ta krog so bili prosti), Outsider, ki z Matijo Bobnom na igrišču deluje še bolje, je zdaj sam na drugem mestu, tretji je Futsal klub Dobrepolje, a le še točko pred Bar Majolko ŠD Ponikve. Blizu so še Snežaki, ostale štiri ekipe pa se bodo borile za mesta od 6 do 9.

Še bolj zanimivo in napeto je na lestvici strelcev. Tu imajo kar trije po deset golov (Kovačevič, Boben M., Pene), sledita pa še dva s po devetimi goli (Padar J. in Boben U.).

Na lestvici fair playa vodi ekipa ŠD Dobrepolje Snežak.

Naslednji krog bo na sporedu v petek, 19. 6. 2015, na Vidmu.

Sledi nov veliki derbi in spet zelo pomembna, če ne celo odločilna tekma, za naslov prvaka – nasproti si bosta stali prva in druga ekipa: K team in Outsider. Tekma bo ob 20.00.